TALK TO A LOCAL

meet a local

Cei care doresc o experiență autentică vor putea discuta cu localnicii prin sesiuni de 30 de minute la o cafea, la o locație parteneră. Ambasadorul și turiștii pot discuta pe diverse teme – de la curiozități și recomandări la experiențe și amintiri personale care să ajute oaspeții să guste din personalitatea locului prin prisma unui localnic. Cafeaua (care poate fi orice băutură) va fi, desigur, din partea oraspeților.

ask a local

ask.eoradea.com va deveni platforma de chat special creată pentru a pune în legătură localnicii (ambasadorii locali) cu cei ce își doresc să ne cunoască orașul cât mai bine, prin prisma oamenilor locului. Astfel, turiștii vor putea discuta cu ambasadorii conectați la platformă diverse subiecte – de la întrebări, curiozități și recomandări  la experiențe și amintiri personale legate de Oradea.

devino ambasador local

Suntem în căutare de ”localnici”, sau de ambasadori locali așa cum le vom spune noi.  Cine poate fi un ambasador local? Oricine. Nu avem o limită de vârstă atât cât persoana este fluentă în limba română și se simte conectat de acest loc. Și bineînțeles, să fie dornic să împărtășească din experiența și viziunea sa asupra locului celor care trec în vizită pe aici.

Dacă dorești să devii ambasador local, citește mai departe care este procesul de aplicare și de formare și hai în echipă! 

Deadline-ul pentru prima grupă de ambasadori este vineri, 7 aprilie 2023.

aplicare și formare

Procesul de aplicare este foarte simplu. Completezi formularul de mai jos. Echipa noastră va analiza răspunsurile tale și în funcție de acestea vom decide dacă ni se pare că ai fi potrivit pentru acest rol sau nu (deci simpla înscriere nu garantează calificarea automată ca ambasador local). 

Prima sesiune de înscrieri se încheie în data de 7 aprilie, ora 14:00. Ce înseamnă asta? Că cei care se înscriu după vor fi luați în considerare, dar numai pentru următoarea sesiune din luna mai.

În perioada 10-18 aprilie va avea loc prima sesiune de formare a ambasadorilor locali (vezi datele și orele în formularul de înscriere) la care cei care vor fi admiși în program va trebui să participe. Cei care nu vor putea participa la această sesiune vor putea participa la următoarele sesiuni cu următoarele grupe.

formular de aplicare