PARTENERI

în continuă căutare

Vrei să te alături proiectului nostru? Pregătim pachete de parteneriat adaptate pentru nevoile tale. Ia legătura cu noi și fă parte din experiența orașului Oradea.

parteneri instituționali

sponsori

parteneri de proiect

întrebări frecvente

Oricine. Așteptăm parteneri atât din rândul operatorilor turistici sau non-turistici locali, cât și din rândul entităților instituționale sau non-guvernamentale. Poți lua legătura cu noi AICI.

Pregătim diverse pachete/variante de colaborare care să promoveze creșterea bilaterală a parteneriatului, de la servicii directe (ex. tururi ghidate) la servicii de promovare online.

Pentru partenerii din zona instituțională sau non-guvernamentală, suntem de asemenea deschiși să discutăm cum ne putem ajuta reciproc.

Orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani. Căutăm voluntari pentru diverse zone de activitate, de la marketing & comunicare la evenimente, blog, etc.

Vezi posturile vacante AICI și hai în echipă.

Estimăm perioada de lansare a proiectului în luna iulie 2023. Totuși, până atunci pregătim o serie de activități și evenimente premergătoare proiectului.  Abonează-te la newsletter-ul eOradea pentru a rămâne la curent cu stadiul proiectului și cu ceea ce facem AICI.

rămâi la curent

Operaționalizarea proiectului va avea loc (sperăm) în luna iulie. Atunci, toate elementele enumerate mai sus ar urma să devină active pe această platformă și pe viitoarea aplicație de mobil.

Totuși, până în iulie, am mai programat o serie de activități, de la recrutări la giveaway-uri și terasure hunt-uri, așa că te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a rămâne la curent cu ceea ce facem. Pinky promise că nu facem spam.

telefon / whatsapp

Email

adresă

Fundația Comunitară Oradea
Magazinul Crișul – etaj 2
Str. Republicii nr. 30, Oradea
Pentru întâlniri fizice la adresa menționată este nevoie de o discuție anterioară.

formular de contact

Varianta cea mai rapidă și ușoară. 🙂