Parteneri

horeca & co

Ești un operator turistic local și vrei să devii partener eOradea? Am pregătit pachete de parteneriat speciale pentru nevoile tale. Ia legătura cu noi și fă parte din experiența orașului înainte de lansarea proiectului.

parteneri instituționali curenți

sponsori

Întrebări frecvente

Oricine. Așteptăm parteneri atât operatori turistici locali, cât și parteneri instituționali sau alte ONG-uri. Poți lua legătura cu noi AICI.

Pentru partenerii din zona turistică, am pregătit diverse pachete/variante de parteneriate care să ducă la creșterea bilaterală a parteneriatului (promovare, servicii, etc.)

Pentru partenerii din zona instituțională sau ONG-uri, suntem de asemenea deschiși să discutăm punctual pentru a stabili cum ne putem ajuta reciproc.

Estimăm perioada de lansare în luna iulie 2022. Abonează-te la newsletter-ul eOradea pentru a rămâne la curent cu stadiul proiectului și cu viitoarele evenimente AICI.

rămâi la curent

Lansarea proiectului conform planului de acțiune este luna iulie, sperăm chiar în prima săptămână. Atunci, toate elementele enumerate mai sus ar urma să devină active pe această platformă.

Pentru a rămâne la curent cu stadiul proiectului, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru. Astfel, vei fi informat în legătură cu data oficială a lansării și cu viitoarele evenimente pe care urmează să le organizăm.

telefon / whatsapp

Email

adresă

Fundația Comunitară Oradea

Magazinul Crișul – etaj 2

Str. Republicii nr. 30, Oradea

Pentru întâlniri fizice la adresa menționată este nevoie de o înțelegere în prealabil.

formular de contact

Varianta cea mai rapidă și ușoară. 🙂