social-media coordinator

Descriere generală

Rolul unui coordonator de social-media implică gestionarea și executarea strategiilor de social-media pentru creșterea gradului de vizibilitate a proiectului. În mare parte asta înseamnă crearea și programarea de conținut, monitorizarea conturilor de social-media, interacțiunea cu urmăritorii, analizarea datelor și a metricilor pentru a optimiza conținutul și strategia, colaborarea cu ceilalți colegi din echipă și menținerea la zi cu tendințele și cele mai bune practici din marketing. Persoana aceasta va fi vocea și imaginea eOradea pe social-media, asigurându-se că toate conținuturile se aliniază valorilor și strategiilor proiectului. Acesta este responsabil pentru construirea și menținerea unei comunități pozitive și angajate în jurul proiectuluipe platformele de social-media.

Cerințe

Este necesară o experiența de muncă minimă anterioară (aceasta poate fi desigur și voluntariat/practică). În plus, avem nevoie de cineva care să aibă următoarele competențe/abilități:

 1. Abilități puternice de comunicare: capacitatea de a comunica eficient cu membrii echipei și cu audiențele externe, de a transmite mesajul brandului în mod clar și eficient.

 2. Creativitate: capacitatea de a genera idei noi și inovatoare pentru conținutul și campaniile de social-media, și de a găsi modalități de a implica audiența și de a ieși în evidență în fața concurenței.

 3. Organizare și gestionarea timpului: capacitatea de a gestiona mai multe campanii și priorități, de a gestiona timpul eficient pentru a respecta termenele limită și a ține conturile de social-media actualizate.

 4. Gândire analitică: capacitatea de a analiza datele și metricile pentru a evalua eficacitatea campaniilor de social-media și de a lua decizii bazate pe date. 

 5. Atentie la detalii: capacitatea de a acorda atenție detaliilor și de a se asigura că tot conținutul este fără erori și îndeplinește standardele brandului.

 6. Competențe tehnice: familiaritatea cu platformele de social-media (Facebook, Instagram, Tiktok, Linkedin, Youtube), instrumentele și platforma Business Suite – cel puțin la un nivel minim.

 7. Adaptabilitate: capacitatea de a se adapta la schimbările în algoritmul de social-media și cele mai bune practici, de a ajusta rapid strategiile atunci când este necesar pentru a rămâne în avans față de concurență.

 8. Relația cu publicul: capacitatea de a interacționa cu utilizatorii de social-media într-un mod aliniat cu strategia de comunicare a proiectului, de a gestiona eficient întrebările și plângerile clienților.

 9. Limba română/engleză: Este necesară cunoașterea ambelor limbi (în cazul în care limba română nu este limba maternă) la un nivel foarte bun general (B2 – în special în vorbire). NU este necesară o calificare în acest sens (ex. examen), însă aceste cunoștințe vor fi verificate de către echipa de recrutare în procesul de selecție.
 10. Vârstă: 16-30 ani.
 11. Locație: Nu este necesar ca persoana să locuiască în Oradea sau împrejurimi, dar este recomandat.

Task-uri

Sarcinile unui coordonator social-media vor include în mod obișnuit:

 1. Planificarea și implementarea strategiilor de social-media pentru a crește angajamentul, traficul și interacțiunile.

 2. Asigurarea procesului de creare de conținut și gestionarea acestui conținut pentru platformele de social-media Facebook, Instagram, Linkedin, Tiktok și Youtube.

 3. Monitorizarea și analizarea metricilor de social-media pentru a evalua eficacitatea campaniilor și a identifica oportunități de îmbunătățire.

 4. Colaborarea cu colegii de marketing și de creație.

 5. Comunicarea cu publicul și urmărirea feedback-ului din social-media pentru a îmbunătăți serviciile.

 6. Monitorizarea activității concurenței și a tendințelor în social-media pentru a menține proiectul în avans față de competitori.

 7. Răspunderea la întrebări și solicitări din partea utilizatorilor din social-media și interacționarea cu comunitatea de utilizatori pentru a construi o relație cu aceștia.

 8. Asigurarea respectării standardelor și strategiei proiectului de către tot conținutul online.

Working time & environment

 • Aproximativ 5 ore săptămânal + 1 meeting general săptămânal
 • Totul se face remote, dar vom organiza unele meet-uri fizic

Beneficii

 • Discount-uri și gratuități în cadrul unor servicii locale (ex. cafenele, restaurante)
 • Contract de voluntariat sau de practică / internship pentru studenți
 • Acces gratuit la atelierele și cursurile generale organizate de Asociația Renew Carpathia
 • Ateliere și cursuri organizate special pentru voluntari (ex. project management, time management)
 • Activități lunare de teambuilding și de socializare
 • În funcție de mersul proiectului și de persoană – posibilitatea angajării în Asociația Renew Carpathia în viitor

Cum aplici

Completează formularul de aplicare până pe data de 22 martie iar noi vom reveni către tine în cel mai scurt timp pentru a continua procesul de selecție.

formular de aplicare